torstai 30. kesäkuuta 2016

lähtö lähellä

Pian koittaa paluu Suomeen. Kamalan nopeesti aika on mennyt. 
Kyllä täällä olisin kauemminkin viihtynyt, mutta on se vaan tosiaan mukava palata kotiinkin. Paljon uutta oppineena ja ihania uusia ihmisiä oppinut tuntemaan. Päivät on ollu suht itseään toistuvia ja aika tylsiä tämän viikon, koska opiskelijat ei enään tällä viikolla ole olleet koulussa. Ensi viikolla alkaa sitten konfrenssi aika joka on kaikkea muuta kuin tylsää. Onneksi sain senkin nähtyä kun huhtikuussa tänne tulin. Tosin sillon olin salin puolella. Keittiöstä sitä en pääse näkemään. 

Tällä viikolla oli grillijuhlat opiskelijoiden pois lähdön kunniaksi, puutarhassa jossa paistettiin purilaisia ja kaikkea muuta grillattavaa. Sen jälkeen menemmekin paikalliseen muutamalle. 

Tänään oli erilaisempi päivä, koska oli buffetti ilta tietyille ihmisille, ja emme tarjoileet salista mitään. Alkuruoka oli ainut mikä tehtiin lautasannoksena. Asiakkaita oli 50, joten ilta sujui todella rauhallisissa merkeissä. Päivä oli rauhallinen myös koska ei ollut oikeen mitään valmisteltavaa enään,  täytyi vain odottaa, että lounas alkoi ja sai alkaa niitä lähettelemään saliin.
Eilen sain myöskin olla ekan kerran jälkiruokapuolella. Leivottiin leivät ja tehtiin hedelmäsalaattia lounaalle. Illaksi sitten olikin sorbettia. 
Tämmönen lohi tehtiin tälle päivälle. Kuori on pelkkää suolaa ja kananmunan valkuaista. Koristeena kreippiä ja tilliä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti